ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΔΗΜ.ΑΡ.ΑΧΑΪΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες της Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης των μελών της Δημοκρατικής Αριστεράς Αχαΐας την Τρίτη 4 Ιουνίου 2013 στις 7.30 μ.μ. στην Αγορά Αργύρη.
Στη Συνέλευση συμμετείχε εκ μέρους της ηγεσίας της ΔΗΜ.ΑΡ. ο Γιάννης Αντωνίου, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος με πολιτική εισήγηση. Η Συνέλευση συνεχίστηκε με την  ενδιαφέρουσα εισήγηση του γραμματέα της απερχόμενης νομαρχιακής επιτροπής Τάκη Παπαθεοδωρόπουλου ενώ παρουσίασε αναλυτικά και τον Απολογισμό Δράσης και τον Οικονομικό Απολογισμό της οργάνωσης. Και οι δυο απολογισμοί εκγρίθηκαν ομόφωνα από το σώμα της Συνέλευσης. Μετά τις δύο εισηγήσεις διεξήχθη εκτενέστατη πολιτική συζήτηση και κατάθεση απόψεων από τα μέλη της.
Η νομαρχιακή οργάνωση, προχωρά σε ψηφοφορία για την ανάδειξη αντιπροσώπων  της Συνδιάσκεψης το Σάββατο 8 και τη Δευτέρα 10 Ιουνίου που θα διεξαχθεί τις δυο αυτές μέρες στα γραφεία της Κανακάρη 134 & Γεροκωστοπούλου (3ος όροφος) και ώρες 10.00-13.00 & 19.00-21.00 ενώ η  Συνδιάσκεψη για την ανάδειξη νέας νομαρχιακής επιτροπής,  έχει οριστεί για τις 14 Ιουνίου και ώρα 19.30 σε χώρο που θα ανακοινωθεί έγκαιρα.

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου