ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΔΗΜ.ΑΡ.ΑΧΑΊΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Στα πλαίσια των πανελλαδικών διαδικασιών της ΔΗΜ.ΑΡ. για την εκλογή νέων οργάνων, η Νομαρχιακή Οργάνωση Αχαϊας καλεί τα μέλη της, την Τρίτη 4 Ιουνίου 2013 στις 19.30  σε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση. Η Συνέλευση θα γίνει στην Αγορά Αργύρη, Αγίου Ανδρέου 14 (πίσω από τα ΚΤΕΛ Αχαϊας).

Τον απολογισμό της απερχόμενης Νομαρχιακής Επιτροπής θα κάνει ο γραμματέας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Τάκης Παπαθεοδωρόπουλος και θα ακολουθήσουν συζήτηση και αποφάσεις. Θα εκλεγεί Εφορευτική Επιτροπή η οποία και θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εκλογών.
Προτάσεις υποψηφιοτήτων: για την εκλογή αντιπροσώπων για τη Συνδιάσκεψη Αχαϊας δικαίωμα έχουν όλα τα μέλη της Νομαρχιακής Οργάνωσης και μπορούν να κατατίθενται από το πέρας της Συνέλευσης στον ίδιο χώρο διεξαγωγής της καθώς και τις επόμενες τρεις ημέρες, δηλαδή 5,6 & 7/6/2013 (Τετάρτη- Παρασκευή) στα γραφεία της οργάνωσης, Κανακάρη 134 & Γεροκωστοπούλου στον 3ο όροφο. Τα γραφεία θα λειτουργούν όλες τις πάρα πάνω ημέρες και ώρες από τις 10.00-13.00  & από τις 19.00-21.00.

Η ψηφοφορία  για την εκλογή των αντιπροσώπων για τη Συνδιάσκεψη  θα διενεργηθεί στις 8,9 & 10 Ιουνίου (Σάββατο – Δευτέρα) στα γραφεία της οργάνωσης.
Η Συνδιάσκεψη Αχαϊας που θα αναδειξει τη νέα Ν.Ε., θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου 2013 στις 19.30 σε χώρο που θα ανακοινωθεί εγκαίρως.

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου