ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Το παιχνίδι της κολοκυθιάς σε… υπουργική έκδοση!


Το παιχνίδι της κολοκυθιάς σε… υπουργική έκδοση!
ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΑΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ  

Από τον Άννα στον Καϊάφα, ή αλλιώς απ’ το Σαχινίδη στο Γιαννίτση και τούμπαλιν. Μνημείο ασυνεννοησίας αποτελούν οι απαντήσεις που έλαβε ο βουλευτής Αχαΐας της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκος Τσούκαλης, σε αναφορά που κατέθεσε στη βουλή. Ο κ. Τσούκαλης μετέφερε στους αρμόδιους υπουργούς το αίτημα του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας για την απαλλαγή πληρωμής των τελών κυκλοφορίας όλων των οχημάτων των δήμων, λόγω της οικονομικής κρίσης που πλήττει και την τοπική αυτοδιοίκηση.
Στην απάντησή του ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Σαχινίδης, αναφέρει επί λέξει:

«Σε απάντηση της με αριθπρωτ. 1565/12-1-12 αναφοράς που κατέθεσε ο Βουλευτής κΝΤσούκαληςσας γνωρίζουμε ότι αρμόδιο να σας απαντήσει είναι το Υπουργείο Εσωτερικώνπρος το οποίοδιαβιβάζουμε το παρόν με αντίγραφο της παραπάνω αναφοράς».

Στη δική του απάντηση ο υπουργός  Εσωτερικών κ. Γιαννίτσης αναφέρει (επίσης επί λέξει):

«Σε απάντηση της ανωτέρω Αναφοράς που κατέθεσε ο Βουλευτής κ. Νικόλαος Τσούκαλης, σχετικά με την απαλλαγή πληρωμής των τελών κυκλοφορίας όλων των οχημάτων των δήμων, κατ' αναλογία των εφαρμοζομένων στα κρατικά αυτοκίνητα, σας γνωρίζουμε ότι αρμόδιο να απαντήσει είναι το Υπουργείο Οικονομικών, καθώς το ζήτημα αφορά την εφαρμογή διατάξεων του άρθρου 35 του ν. 3986/2011 και της ΠΟΛ 1214/31-10-2011, που εξέδωσε το εν λόγω Υπουργείο για τη διάθεση των ειδικών σημάτων κυκλοφορίας έτους 2012».

Εάν ποτέ συνεννοηθούν τα υπουργεία θα πάρει απάντηση και ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου