ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ


Πραγματοποιήθηκε χθες 15-11-2011 στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής  Αχαΐας της Δημοκρατικής Αριστεράς ανοικτή σύσκεψη – συζήτηση του Τμήματος Περιβάλλοντος της Νομαρχιακής Επιτροπής. 
Στην συζήτηση έγινε μια συστηματική απαρίθμηση και καταγραφή των κυριοτέρων περιβαλλοντικών προβλημάτων της πόλης της Πάτρας και του Νομού Αχαΐας και αξιολόγηση τους. Επισημάνθηκε η καθοριστική συμβολή του Βουλευτή Νίκου Τσούκαλη στην ανάδειξη των περισσότερων από αυτά. 
Σημαντική παρέμβαση έκανε ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Λοτσάρης ο οποίος αναλυτικά περιέγραψε τις τεράστιες οικονομικές και λειτουργικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι της χώρας και ιδιαίτερα ο Δήμος Πατρέων και τις προωθούμενες λύσεις στα κυριότερα περιβαλλοντικά προβλήματα (σκουπίδια, βοθρολυματα, λυματολασπη, συγκοινωνιακό, αναπλάσεις κλπ).

Από την συζήτηση πρόεκυψαν αρκετές προτάσεις για παρεμβάσεις χαμηλού κόστους και άμεσων δράσεων. Για τον σκοπό αυτό το επόμενο δεκαήμερο θα δοθεί στην δημοσιότητα σχετικό κείμενο με δέσμες προτάσεων για το περιβάλλον της Δημοκρατικής Αριστεράς Αχαΐας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου