ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΙΜΗΝΟΥ

Το κείμενο που ακολουθεί στάλθηκε ως Δελτίο Τύπου στα ΜΜΕ του νομού για την κάλυψη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ & ΔΡΑΣΕΩΝ

Με έντονους ρυθμούς και πλούσιο προγραμματισμό ξεκινά φέτος το φθινόπωρο η Νομαρχιακή Οργάνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς Αχαϊας με στόχο όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κάλυψη τομέων και τη διοργάνωση ποικίλων δράσεων/εκδηλώσεων, περιοδειών, στην πόλη της Πάτρας και σε άλλες πόλεις του νομού.

Άμεσα διοργανώνεται στις 7 του Οκτώβρη, Γεννέθλιο Γλέντι από τη συμπλήρωση 1χρόνου από την ίδρυση της ΔΗΜ.ΑΡ., ενώ προγραμματίζεται Πολιτική Εκδήλωση στην Πάτρα με ομιλητή τον πρόεδρο του κόμματος Φώτη Κουβέλη. Θα επακολουθήσουν εκδηλώσεις στη μνήμη του συντρόφου μας Περικλή Μητρόπουλου για τον ένα χρόνο από το θάνατο του, εκδλήλωση του Κέντρου Μελετών «Μιχάλης Παπαγιαννάκης» για την κρίση, και άλλες. Ανάλογο προσανατολισμό με αιχμή τον πολιτισμό, θα ανακοινώσει σύντομα η Νεολαία Αχαϊας της Δημοκρατικής Αριστεράς

Παράλληλα ξεκινούν σειρά συναντήσεων αντιπροσωπειών της Δημοκρατικής Αριστεράς με τη συμμετοχή του βουλευτή Αχαϊας της ΔΗΜ.ΑΡ., Νίκου Τσούκαλη, του Περιφερειακού Συμβούλου και μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας Χρήστου Σταυρόπουλου, του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Τακη Παπαθεοδωροπουλου και μελών της νομαρχιακής και της κεντρικής επιτροπής, με εκπροσώπους φορέων και θεσμικούς παράγοντες του νομού και της Περιφέρειας.

Στο ίδιο διάστημα σχεδιάζονται περιοδείες του βουλευτή Ν.Τσούκαλη στις περιοχές Αιγίου, Καλαβρύτων, Κάτω Αχαϊάς και Ερυμάνθου συνοδεία μελών των τοπικών οργανώσεων της ΔΗΜ.ΑΡ., και συμμετοχή σε τοπικές πολιτικές εκδηλώσεις.


Γραφείο Τύπου ΔΗΜ.ΑΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου