ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΧΑΙΑΣ


Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ. 
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Η Δημοκρατικη Αριστερα κλεινει σχεδον ένα χρονο από την ιδρυση της. Στο διαστημα αυτό εξαπλωθηκαμε σε ολη την Ελλαδα, προβαλλαμε τις θεσεις μιας συγχρονης Ευρωπαικης και Οικολογικης Αριστερας για μια σειρα βασικων ζητηματων, δωσαμε συγκεκριμμενες απαντησεις στο μεγαλο ερωτημα πως μπορουμε να βγουμε από την κριση, στηριξαμε αποτελεσματια μια διαφορετικη λογικη στην Αυτοδιοικηση μακρια από χρισματα και αναθεσεις και πραγματοποιησαμε με τεραστια επιτυχια το 1ο Συνεδριο μας.

Τωρα προχωραμε στην εκλογη Νομαρχιακης Επιτροπης στην Αχαια όπως αρμοζει σε ένα δημοκρατικα οργανωμενο κομμα. Στα πλαισια αυτα:

α) Την Τεταρτη 25-5-2011 ωρα 7.30μμ θα γινει ανοικτη συνελευση μελων και φιλων της Δημοκρατικης Αριστερας, ανοικτη σε ολους τους πολιτες στην αιθουσα εκδηλωσεων του Εμπορικου Συλλογου Πατρας (Πλατεία Γεωργίου Α' αρ. 25Α) με ομιλητη τον Γραμματεα του κομματος Σπυρο Λυκουδη και εκλογη Εφορευτικης Επιτροπης για την διεξαγωγη των εκλογικων διαδικασιων.

β)  Την Παρασκευη 27-5-2011 ωρα 7.30μμ θα γινει ανοικτη συσκεψη των Νεων της Δημοκρατικης Αριστερας και εκλογη τριμελους γραμματειας νεων με την παρουσια μελων της Πανελλαδικης Γραμματειας Νεωνω της Δημοκρατικης Αριστερας, ανοικτη σε ολους τους νεους. Η συσκεψη θα γινει στα γραφεια μας  (ΚΑΝΑΚΑΡΗ 143 & ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, 3ος ΟΡΟΦΟΣ, ΠΑΤΡΑ)

γ)  Την Κυριακη 29-5-2011 και την Δευτερα 30-5-2011 απο 10π.μ εως 2μμ και απο 6.00μμ εως 10μμ θα γινει η ψηφοφορια στα γραφεια μας  (ΚΑΝΑΚΑΡΗ 143 & ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, 3ος ΟΡΟΦΟΣ, ΠΑΤΡΑ), για την αναδειξη αντιπροσωπων της Πατρας για την Συνδιασκεψη Αχαιας της Δημοκρατικης Αριστερας.

Θέλουμε την ανοιχτή δημόσια συζήτηση για τις θέσεις μας ,ζητάμε τον δημόσιο έλεγχο και την κριτική από όλους τους πολίτες ,είτε θέλουν να είναι μέλη του κόμματος είτε όχι.
Θέλουμε οι εκλογικες μας διαδικασιες να είναι μια ανοιχτή διαβούλευση με την κοινωνία και όχι μια αυστηρά εσωτερική υπόθεση των μελών και στελεχών του κόμματος. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι συνελεύσεις μας είναι ανοιχτές σε όποιον θέλει να τις παρακολουθήσει και δίνεται η δυνατότητα σε όποιον το θελήσει να πάρει μέρος στην συζήτηση και να κανει προτασεις και παρατηρησεις.

Το μετρο για την εκλογη των αντιπροσωπων καθοριζεται σε 1 αντιπροσωπος ανα 5 μελη ενώ θα μετέχουν αυτοδίκαια, με πλήρη δικαιώματα, ο βουλευτης του κόμματος, οι εκλεγμένοι περιφερειακος και δημοτικοί σύμβουλοι – μέλη του κόμματος,  και τα εκλεγμένα μέλη του κόμματος στις διοικήσεις τριτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων συνδικαλιστικών οργάνων.

Μετα την ολοκληρωση των διαδικασιων εκλογης αντιπροσωπων για την συνδιασκεψη του Νομου Αχαιας που θα πραγματοποιηθει το επομενο διαστημα και θα εκλεξει Νομαρχιακη Επιτροπη η Δημοκρατικη Αριστερα θα προχωρησει στην συγκροτηση του κομματος σε επιπεδο Δυτικης Ελλαδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου