ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Δ.Τ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΟ  ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ τους ΠΟΛΙΤΕΣ

Η Οικολογική Κίνηση Πάτρας, στηρίζει την Πρωτοβουλία των Ενεργών Πολιτών, σχετικά  με την απελευθέρωση του θαλάσσιου μετώπου της πόλης. Είναι ένα αίτημα ζωτικής σημασίας που επανειλημμένα ως οργάνωση το έχουμε θέσει και αφορά την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.


Θεωρούμε απαράδεκτη την υφιστάμενη κατάσταση όπου μια ολόκληρη πόλη είναι εγκλωβισμένη και αποκομμένη από το φυσικό της πλούτο, την παραλία της. Δεν αρκούν οι δημόσιες δεσμεύσεις και εξαγγελίες. Πρέπει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, να αποδοθούν στους πολίτες τα κομμάτια εκείνα στα οποία δεν υφίστανται λιμενικές χρήσεις.

Είναι επίσης αναγκαίο να προχωρήσουν τα έργα ολοκλήρωσης του νέου λιμένα ώστε στο εγγύς μέλλον να αποδοθεί στους πολίτες το σύνολο του θαλασσίου μετώπου από την Κανελλοπούλου μέχρι το Μείλιχο. Το αίτημα  αυτό οφείλει να διεκδικηθεί  και από τη νέα Δημοτική Αρχή, ως ζήτημα πρώτης προτεραιότητας

Η ΟΙΚΙΠΑ θα προχωρήσει σε συλλογή υπογραφών ανάμεσα στα μέλη και τους φίλους της, συμμετέχοντας παράλληλα στις δράσεις της Πρωτοβουλίας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου