ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Πρωτοβουλία της ΟΙΚΙΠΑ για επαναχρησιμοποίηση των βιβλίων.

ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΑΣ…

Μην πετάτε τα παλιά σας βιβλία. Φέρτε τα σε μας για να τα προωθήσουμε σε σχολεία, ιδρύματα, συλλόγους και φυλακές. Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της η Οικολογική Κίνηση Πάτρας η οποία συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα επαναχρησιμοποίησης των βιβλίων.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν τα μέλη της ΟΙΚΙΠΑ αναφέρουν τα εξής:

Όπως κάναμε πέρυσι, έτσι και φέτος, προτιθέμεθα να σας βοηθήσουμε στην…επαναχρησιμοποίηση των βιβλίων σας.

Αν λοιπόν έχετε στο σπίτι βιβλία σε καλή κατάσταση, που θέλετε να «ξεφορτωθείτε» επειδή τα έχετε διαβάσει, ή σας περισσεύουν ή …δεν έχετε πια πού να τα βολέψετε, φέρτε τα σε μας. Αναλαμβάνουμε να τα προωθήσουμε σε βιβλιοθήκες σχολείων, πολιτιστικών συλλόγων ή και των φυλακών της περιοχής μας!

Φέτος ξεκινάμε νωρίτερα να τα μαζεύουμε, μήπως και προλάβουμε να τα χαρίσουμε σαν «μποναμά» για τις γιορτές που έρχονται!

Από Τρίτη 16-11-2010 μέχρι και Παρασκευή 17-12-2010 κάθε μέρα, εκτός Δευτέρας και Σαββατοκύριακου, και ώρα  7-9 το απόγευμα, μπορείτε να φέρνετε τέτοια βιβλία στο στέκι της ΟΙΚΙΠΑ  (Βύρωνος 20Α, στα Ψηλά Αλώνια).

Σας περιμένουμε!

Να σημειωθεί ότι πέρυσι πάνω από 600 βιβλία συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της ΟΙΚΙΠΑ και αφού έγινε η σχετική διαλογή προωθήθηκαν στη βιβλιοθήκη των φυλακών Αγίου Στεφάνου, στο ίδρυμα «Μέριμνα Θηλέων», στο «Σκαγιοπούλειο» και σε βιβλιοθήκες συλλόγων της περιοχής.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα:
6936 511 013 (Κουτρούμπας Θωμάς)
6978 670 993 (Σουπιώνη Μάγδα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου