ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΙΣΤΙΓΜΑ - ΠΑΤΡΑ

Ο Συντονιστης της Δημοκρατικης Αριστερας Πατρας Τακης Παπαθεοδωροπουλος παρεβρεθηκε εκ μερους της Οργανωσης Πατρας χθες Παρασκευη 8-10-2010 στην εκδηλωση του Συλλογου για την Ψυχική Υγεία Πάτρας (ΣΟΨΥ Πατρας) στο Μεγαρο Λογου και Τεχνης οπου προβληθηκε το ντοκιμαντέρ “Reaching Out” και ακολουθησε ομιλια και συζητηση με την κα. Μαρίνα Οικονόμου – Λαλιώτη, Επίκουρη Καθηγήτρια Ψυχιατρικής Επιστημονικά Υπεύθυνη του Προγράμματος κατά του Στίγματος των Ψυχικών Διαταραχών «αντι-στίγμα», Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ)

Ο ΣΟΨΥ Πατρας πραγματοποιει σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Υγείας-Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων 3ήμερο Φεστιβάλ με τίτλο «Αντιστίγμα-Πάτρα» το τριήμερο 8,9,10 Οκτώβρίου 2010, υπό την αιγίδα του ΕΠΙΨΥ, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 ( ΜΕΓΑΡΟ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ)
...
20.00 μμ : Ελάτε να παρακολουθήσουμε το ντοκιμαντέρ “Reaching Out” και να συνομιλήσουμε με την κα. Μαρίνα Οικονόμου – Λαλιώτη, Επίκουρη Καθηγήτρια Ψυχιατρικής Επιστημονικά Υπεύθυνη του Προγράμματος κατά του Στίγματος των Ψυχικών Διαταραχών «αντι-στίγμα», Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ)

«Reaching Out», 22΄ - Ποια είναι η πραγματικότητα της σχιζοφρένειας στις μέρες μας; Πως εμφανίζεται στο «δικό μας άνθρωπο» και τι μπορούμε να κάνουμε για να την αντιμετωπίσουμε;΄

Μια συνοπτική ενημέρωση σχετικά με τη σχιζοφρένεια, τις επιπτώσεις της στην κοινωνική ζωή και τις σχέσεις του ατόμου που πάσχει, μαζί με οδηγίες για την αντιμετώπισή της. Η ταινία είναι παραγωγή της Schizophrenia Society of Canada και κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τη Μονάδα Υποστήριξης και Παρακολούθηση «Ψυχαργώς».

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

20.00μμ: Πλατεία Υψηλών Αλωνίων: Φαγητό – Χορός – Τραγούδι συντροφιά με το Χορευτικό Τμήμα του Δήμου Πατρέων.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

11.00 π.μ: Έναρξη Λαϊκού Αγώνα Δρόμου: Ελάτε να Τρέξουμε μαζί από τα Ψηλά Αλώνια μέχρι την πλατεία Γεωργίου με σύνθημα: «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ, ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΓΕΙΑ: ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ»

ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Παρασκευή πρωί 10.00 – 14. 00π.μ. & απόγευμα 17.00 -21.00

ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σάββατο πρωί 10.00 – 14. 00π.μ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ & ΠΛΑΤΕΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΑΛΩΝΙΩΝ

Σάββατο απόγευμα17.00 -21.00μ.μ.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κυριακή πρωί 10.00 π.μ– 14. 00π.μ.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ & ΠΛΑΤΕΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΑΛΩΝΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου