ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Συγκέντρωση συμπαράστασης - διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες.

Όσο προχωρά ο καιρός και φουντώνει η προεκλογική αντιπαράθεση των δημοτικών και περιφερειακών παρατάξεων γινόμαστε μάρτυρες ενός πολιτικού παιχνιδιού που παίζεται στις πλάτες των πολιτών της Πάτρας (γηγενών, μεταναστών, προσφύγων, νόμιμων και «χωρίς χαρτιά») γύρω από το μεταναστευτικό ζήτημα.

Επειδή όμως πέρα από την «εικονική πραγματικότητα» των εξαγγελιών, των δελτίων τύπου, των «επιθέσεων» σε κακ(κ)όμοιρους οδηγούς που «τυχαία» είναι και υποψήφιοι στις περιφερειακές εκλογές, υπάρχει η σκληρή πραγματικότητα που ζούνε οι πρόσφυγες. Είναι άστεγοι, χωρίς να διαθέτουν τα απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης, χωρίς στεγνά και καθαρά ρούχα γιατί δεν έχουν πρόσβαση σε στέγη, τροφή, νερό σε αυτά δηλαδή που εμείς θεωρούμε αυτονόητα.

Καλούμε όλους τους πολίτες της Πάτρας να συνδράμουν με τη συμμετοχή τους στη πρακτική συμπαράσταση των προσφύγων (και με τη προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, ρουχισμό) στη συγκέντρωση συμπαράστασης – διανομή τροφίμων που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Οκτώβριου και ώρα 18:00 στην οδό Ευμήλου πίσω από το  σούπερμαρκετ METRO της Ακτής Δυμαίων.


Η βαρβαρότητα δεν έχει θέση στην πόλη μας!
Συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους πρόσφυγες.

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ
ΚΙΝΗΣΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου