ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ

Η προκλητική στάση κατά του κόμματος της ΔΗΜ.ΑΡ. και του βουλευτή Αχαΐας Νίκου Τσούκαλη, συνεχίστηκε χθες και στην Πάτρα. Το Γραφείο Τύπου της νομαρχιακής οργάνωσης Αχαϊας και ο βουλευτής Ν.Τσούκαλης έκαναν κοινή δήλωση με την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Η νομαρχιακή οργάνωση της ΔΗΜ.ΑΡ. Αχαΐας και ο βουλευτής Νίκος Τσούκαλης καταγγέλλουν  και καταδικάζουν  τους ολιγάριθμους - όψιμους «υπερεπαναστάτες», που προχώρησαν σε λεκτικούς προπηλακισμούς και ύβρεις κατά την κατάθεση στεφάνου από στέλεχος της ΔΗΜΑΡ εκ μέρους του βουλευτή Νίκου Τσούκαλη, ο οποίος βρισκόταν στη Αθήνα. Με αποτέλεσμα, να ματαιωθεί στη συνέχεια η κατάθεση και του δευτέρου στεφάνου εκ μέρους της Νομαρχιακής Επιτροπής.
Επισημαίνουμε, ότι λίγο νωρίτερα δόθηκε η δυνατότητα από μικρόφωνου να  προπαγανδιστεί και η κατάληψη των κεντρικών γραφείων της ΔΗΜΑΡ.
Τέτοιες αντιδημοκρατικές πρακτικές,  όχι μόνο σπιλώνουν τη μνήμη των δημοκρατικών αγώνων  αλλά αποπροσανατολίζουν από τα πραγματικά προβλήματα της χώρας και του λάου μας.  Δικαιώνουν τις θεωρίες περί δύο άκρων και προσφέρουν άλλοθι στις φασιστικές πρακτικές.   
Καλούμε τους πολίτες της περιοχής, τους φορείς και τα πολιτικά Κόμματα να καταδικάσουν χωρίς συμψηφισμούς και μισόλογα τις πρακτικές αυτές και κυρίως να τις απομονώσουν". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου