ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση της ΔΗΜ.ΑΡ. για την επίθεση του εκπροσώπου τύπου της Χρυσής Αυγής στη Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου"Το φίδι βγήκε από το αυγό του. Η σημερινή επίθεση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, δεν αποτελεί παρά την αποκάλυψη των πραγματικών προθέσεων αυτού του νεοναζιστικού μορφώματος. Η συμπαράστασή μας στους εκπροσώπους του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένη.
Μετά τις επιθέσεις στους μετανάστες, ήρθε η σειρά και των εκπροσώπων του ελληνικού λαού. Είναι ο δρόμος που ακολούθησαν τα τάγματα εφόδου του Χίτλερ.
Η αυτονόητη σύλληψη του Κασιδιάρη δεν αρκεί. Πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο της Χρυσής Αυγής.
Η Δημοκρατία δεν είναι και δεν πρέπει να μείνει ανυπεράσπιστη. Ζητάμε την άμεση επέμβαση του εισαγγελέα για όλες τις υποθέσεις  του κοινού ποινικού δικαίου που σχετίζονται με τη δράση των μελών της Χρυσής Αυγής. Καλούμε την πολιτεία να επανεξετάσει την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.
Ας αναλογιστούν όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή ποιους έστειλαν στο κοινοβούλιο.
Οι εκπρόσωποι της ΔΗΜ.ΑΡ. δεν θα μετέχουν σε συζητήσεις που παίρνουν μέρος στελέχη της Χρυσής Αυγής."

1 σχόλιο:

  1. Σύντροφοι καλησπέρα. Καταλαβαίνω απολύτως την οργή για όσα πράτουν μέλη της Χρυσής Αυγής. Συμφωνώ με το πνεύμα και και το γράμμα του σχετικού Δ.Τ. Δεν μπορώ να συμφωνήσω όμως με την φράση "Καλούμε την πολιτεία να επανεξετάσει την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας".
    Πως η πολιτεία εξετάζει την παρουσία κομμάτων στο πλαίσιο της Δημοκρατίας; Με Ψηφίσματα που θέτουν εκτός νόμου κόμματα για την ιδεολογία τους; Τέτοια μέτρα είναι η αυτοαναίρεση της Δημοκρατίας. Αυτά προφανώς δεν ταιριάζουν με εμάς.
    Νομίζω ότι έγινε κάποιο λάθος από τη βιασύνη του συντάκτη και παρακαλώ για τη διαγραφή της επίμαχης φράσης από το ΔΤ.
    Λεωνίδας Δρανδάκης, μέλος της Γραμματείας ΔΗΜΑΡ Ηρακλείου Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή