ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ


Την περιοδεία του στο νομό Αχαϊας ολοκλήρωσε χθες, Τετάρτη 2 Μαίου, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης με την επίσκεψη του στο Αίγιο.
Από το πρωί, οι υποψήφιοι βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ. Αχαΐας Ανθή Ακτύπη, Ελευθερία Αλεξανδράτου, Λένα Αλμπάνη, Γιώργος Καρβουνιάρης, Δημήτρης Κόκλας, Νικόλας Λεκατσάς, Λεωνίδας Παγανός, Νικόλας Παναγιωτόπουλος, Ηρακλής Παπαγεωργίου και Νίκος Τσούκαλης, συνοδεία του Τάκη Παπαθεοδωρόπουλου, γραμματέα της ν.ε. Αχαΐας και μέλους της Κ.Ε. ΔΗΜ.ΑΡ. και του Γιώργου Σκανδάμη, γραμματέα της οργάνωσης Αιγιάλειας, περιόδευσαν στο Αίγιο.
Τα κλιμάκια της ΔΗΜ.ΑΡ. επισκέφθηκαν την ΕΒΟ, συναντήθηκαν και συζήτησαν με τους εργαζόμενους ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Γ.Π.Ν. Αιγίου και συναντήθηκαν και συζήτησαν με τη διοίκηση του νοσοκομείου και με το σωματείο εργαζομένων. Νωρίς το μεσημέρι, οι υποψήφιοι περιόδευσαν στο κέντρο της πόλης, συνομίλησαν με τους κατοίκους και επισκέφθηκαν τα καταστήματα της αγοράς.
Το απόγευμα στις 5μ.μ. οι δυο γραμματείς των οργανώσεων του νομού, υποδέχτηκαν στην είσοδο του Αιγίου τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ. Φώτη Κουβέλη. Ακολούθησε Συνέντευξη Τύπου του προέδρου στα τοπικά ΜΜΕ και τους αντιπροσώπους τους και απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, στο καφέ «ΕΠΡΕΠΕ».
Η περιοδεία έκλεισε στο κατάμεστο από κόσμο Εργατικό Κέντρο Αιγίου, όπου τον υποδέχτηκαν ο πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ..  Στην πολιτική ομιλία του ο κ. Φ.Κουβέλης περιγράφοντας τα γεγονότα των δυο τελευταίων ετών, εστιάστηκε  στα μεγάλα λάθη και τις παραλήψεις των κυβερνήσεων Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ., υπογράμμισε τους αδέξιους χειρισμούς τους στις διαπραγματεύσεις τους με την Τρόικα και την υπογραφή των δυο μνημονίων, καταδίκασε τα οριζόντiα μέτρα που εφαρμόστηκαν και που οδήγησαν σε μεγαλύτερη οικονομική ύφεση τη χώρα και κατακερμάτισαν την κοινωνία. Τέλος, κατήγγειλε την αλαζονεία τους  και τις ψευδεπίγραφες υποσχέσεις τους, που παρά τα πεπραγμένα τους, μέσα στην προεκλογική περίοδο υποσχέθηκαν όλα όσα η ΔΗΜ.ΑΡ. από το ιδρυτικό της συνέδριο τον Μάρτη του 2011 κατέθετε στην ελληνική κοινωνία. Ο πρόεδρος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες και να δεχθεί τις ευχές όλων για καλή επιτυχία της ΔΗΜ.ΑΡ. στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαϊου.

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας
ΔΗΜ.ΑΡ.ΑΧΑΪΑΣ


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου