ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ο Συνδυασμός των υποψηφίων της Δημοκρατικής Αριστεράς στο νομό Ηλείας




Δώρα ΑΡΒΑΝΙΤΗ

Δημοσιογράφος, γεννήθηκε στην Αμαλιάδα το 1984. Από το 2003 ζει στην Πάτρα όπου και εργάζεται. Το 2005 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη δημοσιογραφία, ωστόσο είχε ξεκινήσει ήδη από τις αρχές του 2004 την επαγγελματική ενασχόλησή της με τον κλάδο, ως τηλεοπτική ρεπόρτερ και συντάκτρια σε περιοδικά. Από τότε μέχρι σήμερα έχει διαγράψει αξιόλογη παρουσία στην έντυπη και ηλεκτρονική δημοσιογραφία της Πάτρας. Είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα κοινά, επιλέγοντας τη γενέτειρά της Ηλεία, με την οποία κρατάει στενές επαφές.
Επί σειρά ετών συμμετέχει σε περιβαλλοντικές και άλλες οικολογικές δράσεις. Παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Κώστα Κριετσιώτη, έχουν ένα παιδί.
Τηλ. επικοινωνίας: 6981902405


Χρήστος ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Οφθαλμίατρος, γεννήθηκε στην Mανωλάδα το 1950. Παντρεμένος, έχει δυο παιδιά. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Έχει διατελέσει νομαρχιακός σύμβουλος, δημοτικός σύμβουλος Αμαλιάδας, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας και πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Κόροιβος.
Σήμερα είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας. Συμμετέχει στη Δημοκρατική Αριστερά από την ίδρυσή της και είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας.
Τηλ. επικοινωνίας: 6977009299


Θόδωρος ΚΟΛΛΙΑΣ

Κτηνίατρος-συγγραφέας, γεννήθηκε στο Γιαννιτσοχώρι το 1953. Έχει αποφοιτήσει από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα με την εργασία του, συγγράφει πεζογραφήματα, ως λάτρης της φαντασίας και των ονείρων στην εξουσία και στην αντίπερα όχθη από κάθε μορφή βίας, ανεξαρτήτως χρώματος και πίστης. Έχει εκδώσει τρία βιβλία. Είναι πατέρας ενός παιδιού.
Τηλ. επικοινωνίας: 6946520823


Χρήστος ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσιογράφος, γεννήθηκε στον Πύργο το 1958. Εργάστηκε σε εφημερίδες της Ηλείας (Πατρίς, Πρωινή, Χαραυγή, Δημοκρατική, Ελεύθερο Βήμα), ήταν ανταποκριτής σε αθηναϊκές εφημερίδες (Τα Νέα, Το Βήμα κ.ά.) και παραγωγός εκπομπών στο ραδιόφωνο (ΕΡΤ/EPA). Εξέδωσε το λογοτεχνικό περιοδικό Αλφειός, πραγματοποίησε έρευνες και έγραψε σενάρια για κινηματογραφικά και τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ. Εργάστηκε στη διαφήμιση, στην επιμέλεια εκδόσεων, στην παραγωγή ταινιών και ίδρυσε με τον Δημήτρη Σπύρου το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους.
Ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Προστασίας Περιβάλλοντος Αρχαίας Φειάς και του Φιλοτεχνικού Ομίλου Πύργου, έλαβε μέρος σε κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες και είναι αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου του δήμου Πύργου.
Συμμετέχει στην πολιτική από τα μαθητικά του χρόνια και ήταν μέλος του ΠΑΣΟΚ μέχρι το 1984. Το 1994 εντάχθηκε στο Συνασπισμό, το 2010 συμμετείχε στην ίδρυση της Δημοκρατικής Αριστεράς και είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας.
Τηλ. επικοινωνίας: 6973431805


Βασίλης ΜΑΝΔΑΡΑΚΗΣ

Ασφαλιστής, γεννήθηκε στον Αγ. Ιωάννη Πύργου το 1959. Από το 1979 έως το 1996 έζησε στη Θεσσαλονίκη. Διετέλεσε διευθυντής στην Εθνική Ασφαλιστική. Οργανώθηκε στο αριστερό κίνημα το 1975 και έχει διατελέσει μέλος σε συμβούλια σωματείων και στην αυτοδιοίκηση. Ιδρυτικό μέλος της Δημοκρατικής Αριστεράς, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας.
Τηλ. επικοινωνίας: 6974073509


Νατάσα ΣΚΟΥΡΓΙΑ-ΛΑΜΠΡΙΝΟΥ

Φαρμακοποιός, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1952. Σπούδασε στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και διατηρεί φαρμακείο στην Αμαλιάδα. Παντρεμένη με το γιατρό Σπύρο Λαμπρινό, έχουν μια κόρη. Μέλος της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Τηλ. επικοινωνίας: 6975720087


Αντωνία ΧΑΡΙΤΟΥ

Παιδίατρος-νεογνολόγος-εντατικολόγος, γεννήθηκε στον Πύργο το 1950.Υπηρέτησε επί 15 χρόνια στο ΕΣΥ, έχει διατελέσει διευθύντρια της ΜΕΝ Νεογνών του Μαιευτηρίου Λητώ και πρόεδρος της Ελληνικής Νεογνολογικής Εταιρείας. Σήμερα είναι διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Μαιευτηρίου Ρέα και γενική γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας Προγεννητικής Ιατρικής.
Τηλ. επικοινωνίας: 6977248840

Μένιος ΧΡΟΝΗΣ

Ακτινολόγος-ακτινοδιαγνώστης, γεννήθηκε στο Βαρθολομιό το 1958 από γονείς αγρότες. Αποφοίτησε από το γυμνάσιο Βαρθολομιού και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Μιλάνου. Ειδικεύτηκε στην Ακτινολογία στο Π.Π.Γ.Ν Ρίου Πατρών. Από το 1994 έως σήμερα διατηρεί ακτινολογικό ιατρείο στον Πύργο Ηλείας όπου διαμένει. Παντρεμένος με την Στέλλα Παπαγεωργίου, έχουν δύο κόρες.
Από τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης συμμετείχε ενεργά στο μαθητικό και φοιτητικό κίνημα και αργότερα στα κοινά. Υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος το 1994,υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος το 2010. Μέλος επί σειρά ετών του δ.σ. του Ιατρικού συλλόγου Πύργου-Ολυμπίας, εκπρόσωπος στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλόγο και του Δ.Σ του Πανηλειακού. Συμμετέχει ως ενεργός πολίτης σε πολλές άλλες δραστηριότητες ως ενεργός πολίτης. Από το 1976 έως και το 2009 μέλος του ΠΑΣΟΚ. Σήμερα είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Τηλ. επικοινωνίας: 6977588922

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου