ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΧΑΪΑΣ



ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΧΑΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ


                                                                        Πάτρα 3-4-2012
            Η Νομαρχιακή Επιτροπής Αχαΐας της Δημοκρατικής Αριστεράς συνεδρίασε την Δευτέρα 2-4-2012 ώρα 7.30μμ στα γραφεία της Οργάνωσης Πάτρας (Κανακάρη 143 & Γεροκωστοπούλου, 3ος Όροφος) με αποκλειστικό θέμα την συγκρότηση του ψηφοδελτίου και την εκλογική προετοιμασία της Δημοκρατικής Αριστεράς.

           Η συνεδρίαση άρχισε με την εισήγηση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Τάκη Παπαθεοδωρόπουλου στην οποία έγινε παρουσίαση των προτεινόμενων υποψηφιοτήτων και εκτενής προγραμματισμός των αμέσων δραστηριοτήτων της Δημοκρατικής Αριστεράς εν όψει των επερχόμενων εκλογών.
Στην συνεχεία έλαβαν τον λόγο όλοι οι προτεινόμενοι υποψήφιοι, παρουσίασαν την υποψηφιότητα τους και ακολούθησε εκτενής συζήτηση επί της εισήγησης. Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού με την ομόφωνη έγκριση του ψηφοδελτίου και της εισήγησης.
Το ψηφοδέλτιο αποτελείται στην συντριπτική του πλειοψηφία από πολίτες που συμμετέχουν για πρώτη φορά σε εθνικές εκλογές, από όλες τις πόλεις του Νομού Αχαΐας και σηματοδοτεί την θέληση της Δημοκρατικής Αριστεράς να αποτελέσει πόλο συσπείρωσης και διαλόγου με άλλες δυνάμεις του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της μεταρρυθμιστικής αριστεράς και της οικολογίας.  Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχει ο κ. Δημήτριος Κόκλας εκ μέρους των «Ελεύθερων Πολιτών» που συνεργάζονται με την Δημοκρατική Αριστερά.

ΑΚΤΥΠΗ ΑΝΘΗ
ΓΙΑΤΡΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΖΩΓΡΑΦΟΣ
ΑΛΜΠΑΝΗ ΛΕΝΑ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ-Κ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΚΡΙΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΓΡΟΤΗΣ
ΚΟΚΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ)
ΕΜΠΟΡΟΣ
ΛΕΚΑΤΣΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ.ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΠΑΓΑΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΠΑΝΑΤΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
ΚΟΡΔΙΣΤΟΥ ΜΕΛΠΩ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ
ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

H Νομαρχιακή Επιτροπή συγκρότησε επίσης Εκλογική Επιτροπή χωρισμένη σε ομάδες εργασίας από μελή της Νομαρχιακής Επιτροπής και αλλά στελέχη και μέλη του κόμματος και όρισε εκπρόσωπο Τύπου τον δημοσιογράφο κ. Κώστα Κριετσωτη.
Η Δημοκρατική Αριστερά Αχαΐας καλεί τους πολίτες να απαντήσουν στην  σημερινή δεξιά πολιτική των μνημονίων που υλοποιούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και οδηγεί τη χώρα στη διάλυση και την κοινωνία στην εξαθλίωση με θετικές διεξόδους υπερψηφίζοντας την Δημοκρατική Αριστερά. Τους καλεί να αγωνιστούν μαζί μας  ώστε να ανοίξει μια χαραμάδα ελπίδας για τον τόπο μας, την Δυτική Ελλάδα και την Αχαΐα.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου