ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡ ΑΧΑΙΑΣ ΓΙΑ ΓΕΝΑΡΗ ΦΛΕΒΑΡΗ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
10-1-2012


Συνεδρίασε χθες Δευτέρα 9-1-2012 η Γραμματεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας και ομόφωνα εγκρίθηκε μετά από διεξοδική συζήτηση η εισήγηση του Γραμματέα της  Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας Τάκη Παπαθεοδωροπουλου το Πρόγραμμα δράσεων της Οργάνωσης για το δίμηνο Γενάρχη – Φλεβαρη.  Την συνεδρίαση παρακολούθησαν και συμμετείχαν μέλη της Δημοκρατικής Αριστεράς που ενταθήκαν σε αυτήν το τελευταίο διάστημα.
Κεντρικοί άξονες του πολύ πλούσιου προγραμματισμού περά από τις τακτικές συνεδριάσεις των Κομματικών Οργάνων, Επιτροπών και Τομέων δουλείας είναι ο προσανατολισμός στην Αυτοδιοίκηση, η εντονότερη παρουσία της Δημοκρατικής Αριστεράς στην περιφέρεια του Νομού και η διοργάνωση δυο τουλάχιστον δημοσίων εκδηλώσεων. Ο προγραμματισμός αυτός συμπληρώνεται με τον αντίστοιχο προγραμματισμό του Βουλευτή Αχαΐας Νίκου Τσουκαλη και της Νεολαίας της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Οι άμεσες δράσεις που προγραμματίστηκαν είναι οι παρακάτω:
·         Πέμπτη 12-1-2012 ώρα 7.30μμ στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής συζήτηση με φίλους και μέλη της ΔΗΜΑΡ για το Πατρινό Καρναβάλι σήμερα και αύριο.
·         Δευτέρα 16-1-2012 ώρα 7.30μμ κοινή συνεδρίαση της Επιτροπής Αυτοδιοίκησης και της Γραμματείας στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής στην οποία θα γίνει αποτίμηση της κατάστασης της Αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού
·         Τετάρτη 18-1-2012 ώρα 7.30μμ στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας
Υπενθυμίζουμε ότι όλες ανεξαιρέτως οι εκδηλώσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς είναι ανοικτές σε όλους τους πολίτες.
Το Γραφείο Τύπου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου