ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ -ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011

Την περασμένη Παρασκευή είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτη Κουβέλη, στην Πάτρα. Ο πρόεδρος, συνοδευόμενος από τον βουλευτή κ.Ν.Τσούκαλη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Χρ.Σταυρόπουλο, τον γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής Τ. Παπαθεοδωρόπουλο, τον αντιδήμαρχο Β.Λοτσάρη και τον διαμερισματικό σύμβουλο κ. Κ.Βουκελάτο επισκέφθηκε το Πανεπιστήμιο της Πάτρας, την Περιφέρεια Δ.Ελλάδας, τον Δήμο και τον Εμπορικό και Εισαγωγικό Σύλλογο όπου συναντήθηκε και με τις αντιπροσωπείες των συνδικαλιστικών φορέων της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Ν.Δ.Ελλάδας, των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Αχαΐας και των Πυροσβεστών Περιφέρειας Δ.Ελλάδας, Κεφαλληνίας & Ζακύνθου.  Ενώ το μεσημέρι έδωσε στα τοπικά ΜΜΕ στην αίθουσα της ΕΣΗΕΠΗΝ Συνέντευξη Τύπου.
Την ομιλία του στις 7:30μ.μ. στο  Μέγαρο Λόγου & Τέχνης παρακολούθησε πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, πρώην βουλευτές και νομάρχες και στη συνέχεια παρευρέθη στο Γλέντι που είχε οργανωθεί από την Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜ.ΑΡ. απ' όπου αναχώρησε αργά το βράδυ.

Ο κ. Κουβέλης, έτυχε θερμής υποδοχής από όλους τους αντιπροσώπους των φορέων που συνάντησε, συζήτησε σε βάθος τα προβλήματα του κάθε χώρου, άκουσε με προσοχή τις θέσεις των εκπροσώπων και τους κατέθεσε τους προβληματισμούς και τις απόψεις του κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς διεξοδικά. Οι συναντήσεις έδειξαν ότι το πλαίσιο μιας ευρύτερης συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα και με όλες τις οικονομικές και επαγγελματικές τάξεις είναι το ζητούμενο στην κρίσιμη φάση που διέρχεται η χώρα. Ο δημοκρατικός διάλογος αποτελεί  το μόνο δρόμο επικοινωνίας και κατανόησης για την επίλυση των πολύπλοκων οικονομικών και κοινωνικών "αδιεξόδων" και το μόνο τρόπο σύσφιξης της  ελληνικής κοινωνίας.


Παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου