ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ Ν.Ε. ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
23-9-2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΔΗΜ.ΑΡ.
ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Γ.ΔΗΜΑΡΑ, ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Α.ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ
γ.γ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Τ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ.

Στα πλαίσια των προγραμματισμένων επαφών και συναντήσεων αντιπροσωπειών της Δημοκρατικής Αριστεράς Αχαϊας με εκπροσώπους φορέων και θεσμικούς παράγοντες του νομού και της Περιφέρειας, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 10.00π.μ., συνάντηση με τον δήμαρχο Πάτρας Γιάννη Δημαρά.
Στην αντιπροσωπεία συμμετέχουν ο βουλευτής Αχαϊας της ΔΗΜ.ΑΡ. Νίκος Τσούκαλης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας Χρήστος Σταυρόπουλος και ο Διαμερισματικός Σύμβουλος του τομέα Τ.Α. Νίκος Μπαλαφούτη.
Στον δήμαρχο θα κατατεθεί κείμενο της Νομαρχιακής Επιτροπήςμε με δέκα προτάσεις δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Δημοκρατικής Αριστεράς Αχαϊας, για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Εξάλλου, τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 12.30μ.μ., θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Γ.Γ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων νήσων, κ. Τάσο Αποστολόπουλο. Τον βουλευτή Νίκο Τσούκαλη, και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Χρήστο Σταυρόπουλο θα συνοδεύουν τα μέλη της νομαρχιακής γραμματείας Νίκος Χριστοδουλόπουλος και Αλεξάνδρα Γκοριτσοπούλου.

Ενώ την ίδια μέρα στις 13.30μ.μ η αντιπροσωπεία θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα.

Γραφείο Τύπου ΔΗΜ.ΑΡ.ΑΧΑΪΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου