ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

O Δημος ζητα εθελοντες για την φυλαξη του περιαστικου Πρασινου



Ανοιχτό κάλεσμα σε ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, σε μέλη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και όποιον άλλο ενδιαφερόμενο να ενταχθεί στην Ομάδα «Ε» των Εθελοντών του Δήμου Πατρέων κάνει η αντίστοιχη Αντιδημαρχία, με αφορμή άμεσες ανάγκες που, λόγω θέρους, έχουν προκύψει στον τομέα της προληπτικής προστασίας.

Πιο συγκεκριμένα η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων, ΜΚΟ, Ένταξης Μεταναστών και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας προτίθεται να συνεισφέρει εθελοντές του Δήμου Πατρέων σε δράσεις πολιτικής προστασίας, όπως ο καθαρισμός περιαστικών δασών, πρανών οδών, ζωνών μίξης δασών-οικισμών, με έμφαση σε περιοχές όπως το Δασύλλιο και το Γηροκομειό.
Η ομάδα των εθελοντών που θα δημιουργηθεί –για την οποία δεν χρειάζεται ιδιαίτερη πρότερη εκπαίδευση- θα προβαίνει σε πεζές περιπολίες για τη φύλαξη του Δασυλλίου της Πάτρας και του αλσυλλίου του Γηροκομειού, από κοινού με τους υπαλλήλους του γραφείου Πολιτικής Προστασίας και τα μέλη των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα. Στόχος η προστασία, διαφύλαξη και διατήρηση των λιγοστών δασών της περιοχής.
Κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης ή φορέας καλείται να επικοινωνεί με την Αντιδημαρχία, στο τηλέφωνο 2610 966388, ή με το Γραφείο Εθελοντισμού, στο τηλέφωνο 2610 224548.

                                                               Ευχαριστούμε εκ των προτέρων
           Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
         ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ, ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΩΝ,
Μ.Κ.Ο, ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
& ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


          ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ- ΡΟΥΒΑΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου