ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ




Ανήσυχη η νεολαία μας.

Η έλλειψη θερινού κινηματογράφου μέσα στην πόλη είναι αισθητή τα τελευταία χρόνια. Και παρά το προχωρημένο του θέρους, οι νεολαίοι της Δημοκρατικής Αριστεράς δεν το βάζουν κάτω, κατεβάζουν διαρκώς ιδέες! Ναι, προβολές με επιλεγμένες ταινίες είναι στο πρόγραμμα των δράσεών τους. Και θα πραγματοποιήσουν την πρώτη προβολή αύριο, Τρίτη 26 Ιουλίου στις 21:00, με το έργο « Πιο παράξενο κι από παράξενο» («Stranger than Fiction”).

Η αίθουσα δεν διαθέτει τον ουρανό με τ’ άστρα, όμως διαθέτει ανεμιστήρα, αναψυκτικά και προπαντός….την ευχαρίστηση συνεύρεσης φίλων και συντρόφων!

Σας περιμένουμε με χαρά όσοι πιστοί προσέλθετε! Στα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς, Κανακάρη 143 & Γεροκωστοπούλου, στον 3ο όροφο.

Ας πούμε και λίγα λόγια για το έργο…

Παραγωγή 2006, σε σκηνοθεσία Marc Foster και υπόθεση πάνω κάτω είναι η εξής:

Ο Harold Crick (Will Ferrell) είναι αντιπαθής εξ επαγγέλματος. Εφοριακός, βλέπετε! Κατά βάθος όμως είναι ένας ανθρωπάκος κολλημένος στο καθήκον, με μπόλικους ψυχαναγκασμούς και ελάχιστο χώρο για αυθορμητισμό. Τα σημαντικά στη ζωή του έρχονται όταν αρχίζει να ακούει τη φωνή μίας γυναίκας που μιλά για εκείνον σε τρίτο πρόσωπο, σα να πρόκειται για ήρωα βιβλίου. Όταν η φωνή προβλέπει γεγονότα και προοικονομεί το θάνατό του, ο Harold αναζητά λύση στο πρόσωπο του καθηγητή λογοτεχνίας Jules Hilbert (Dustin Hoffman) και εκείνος διαπιστώνει πως η φωνή ανήκει στη συγγραφέα Kay Eiffel (Emma Thompson). Εν τω μεταξύ, η γνωριμία του Harold με την αναρχοαυτόνομη Ana (Maggie Gyllenhaal) αποτελεί έναν σοβαρό λόγο να μείνει ζωντανός, κόντρα στο επικείμενο φινάλε του νέου βιβλίου της Kay που βαίνει προς ολοκλήρωση...

Καλή θέαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου