ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ. 
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ


Η Δημοκρατικη Αριστερα κλεινει σχεδον ένα χρονο από την ιδρυση της. Στο διαστημα αυτό εξαπλωθηκαμε σε ολη την Ελλαδα, προβαλλαμε τις θεσεις μιας συγχρονης Ευρωπαικης και Οικολογικης Αριστερας για μια σειρα βασικων ζητηματων, δωσαμε συγκεκριμμενες απαντησεις στο μεγαλο ερωτημα πως μπορουμε να βγουμε από την κριση, στηριξαμε αποτελεσματια μια διαφορετικη λογικη στην Αυτοδιοικηση μακρια από χρισματα και αναθεσεις και πραγματοποιησαμε με τεραστια επιτυχια το 1ο Συνεδριο μας.

Τωρα προχωραμε στην εκλογη Νομαρχιακης Επιτροπης στην Αχαια και Περιφερειακης Επιτροπης Δυτικης Ελλαδας όπως αρμοζει σε ένα δημοκρατικα οργανωμενο κομμα. Το εκλεκτορικο σωμα θα αποτελειται και στις δυο εκλογικες διαδιακασιες από τους προσφατα εκλεγμενους από όλα τα μελη της Δημοκρατικης αριστερας Αντιπροσωπους που συμμετειχαν στο 1ο Συνεδριο της.Ομως για την Δημοκρατικη Αριστερα ολες οι  διαδικασιες είναι ανοιχτες γιατι επιδιωκουμε την ανοιχτή δημόσια συζήτηση για τις θέσεις μας ,ζητάμε τον δημόσιο έλεγχο και την κριτική από όλους τους πολίτες ,είτε θέλουν να είναι μέλη του κόμματος είτε όχι.Θέλουμε οι εκλογικες μας διαδικασιες να είναι μια ανοιχτή διαβούλευση με την κοινωνία και όχι μια αυστηρά εσωτερική υπόθεση των μελών και στελεχών του κόμματος. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι συνελεύσεις μας είναι ανοιχτές σε όποιον θέλει να τις παρακολουθήσει και δίνεται η δυνατότητα σε όποιον το θελήσει να πάρει μέρος στην συζήτηση και να κανει προτασεις και παρατηρησεις.

Συγκεκριμμενα:

α) Την Κυριακη 19-6-2011 ωρα 10.00 πρωι θα πραγματοποιηθει Νομαρχιακη Συνδιασκεψη, ανοικτη με δικαιωμα λογου σε ολους τους πολιτες στην αιθουσα εκδηλωσεων του Μεγαρου Λογου και Τεχνης της Πατρας,υποβολη υποψηφιοτητων για την Νομαρχιακη Επιτροπη και εκλογη Εφορευτικης Επιτροπης για την διεξαγωγη των εκλογικων διαδικασιων που θα διαρκεσουν ολη μερα και θα πραγματοποιηθουν στα γραφεια του Κομματος (ΚΑΝΑΚΑΡΗ 143 & ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, 3ος ΟΡΟΦΟΣ, ΠΑΤΡΑ).

β)  Την Την Κυριακη 26-6-2011 ωρα 10.00 πρωι θα πραγματοποιηθει Περιφερειακη Συνδιασκεψη, ανοικτη με δικαιωμα λογου σε ολους τους πολιτες στην αιθουσα εκδηλωσεων του Μεγαρου Λογου και Τεχνης της Πατρας,υποβολη υποψηφιοτητων για την Περιφερειακη Επιτροπη και εκλογη Εφορευτικης Επιτροπης για την διεξαγωγη των εκλογικων διαδικασιων που θα πραγματοποιηθουν αμεσως μετα στα γραφεια του Κομματος (ΚΑΝΑΚΑΡΗ 143 & ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, 3ος ΟΡΟΦΟΣ, ΠΑΤΡΑ).

Για την απερχομενη Προσωρινη Επιτροπη
Τακης Παπαθεοδωροπουλος
Μελος Κεντρικης Επιτροπης της ΔΗΜ.ΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου