ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ



1.          
 Συνεδριαζει η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της Δημοκρατικης Αριστερας το σαββατοκυριακο 14-15 Μαΐου 2011 με θεματα την Οργανωτική Συγκρότηση του κόμματος και την διοργανωση μεγαλης Πολιτικής Εξόρμησης, τον καταμερισμός αρμοδιοτήτων στα μέλη της Κ.Ε και τελος τα Οικονομικά του Κόμματος και την Οικονομική Εξόρμηση που θα διοργανωσει δεδομενου ότι ΔΕΝ επιχορηγειται από τον κρατικο προυπολογισμο. Στην συνεδριαση θα συμμετεχουν τα μελη της Κεντρικης Επιτροπης από την Αχαια Κριμπας Γιαννης, Λοτσαρης Βασιλης, Παναγιωτοπουλος Νικος, Παπαθεοδωροπουλος Τακης και Σταυροπουλος Χρηστος που συμμετεχουν και σε τμηματα της Κεντρικης Επιτροπης ως εξης.

ΚΡΙΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΛΟΤΣΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ
ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ - ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ-ΤΜΗΜΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ

Στο τριμελες προεδρειο της συνεδριασης της Κεντρικης Επιτροπης θα συμμετεχει ο Τακης Παπαθεοδωροπουλος.

2.         Την Πεμπτη 19-5-2011, ωρα 7.00μμ θα συνεδριασει στα γραφεια του Κομματος (ΚΑΝΑΚΑΡΗ 143 & ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, 3ος ΟΡΟΦΟΣ, ΠΑΤΡΑ) το Τμημα Αυτοδιοικησης της οργανωσης Πατρας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ με σκοπο την ενημερωση και ανταλλαγη αποψεων για την κατασταση στο Δημο Πατρεων και τα μεγαλα προβληματα της πολης. Εισηγητης ο υπευθυνος του Τμηματος Βασιλης Λοτσαρης, Δημοτικος Συμβουλος και μελος της Κεντρικης Επιτροπης της Δημοκρατικης Αριστερας. Η συνεδριαση είναι ανοικτη σε ολους τους πολιτες.

3.         Αποφασιστηκε η συγκροτηση Νομαρχιακης Επιτροπης Αχαιας και Περιφερειακης Οργανωσης Δυτικης Ελλαδας. Στα πλαισια της εκλογικης αυτης διαδικασιας θα πραγματοποιηθει ανοικτη συνελευση – συζητηση  την Τεταρτη 25-5-2011, ωρα 7.30μμ στην αιθουσα εκδηλωσεων του Εμπορικου Συλλογου και εκλογες για την αναδειξη αντιπροσωπων της οργανωσης Πατρας για την συνδιασκεψη της Νομαρχιακης Οργανωσης Κυριακη και Δευτερα 29 και 30-5-2011 αντιστοιχως θα ψηφιζουν όλα τα μελη μας στα γραφεια του Κομματος (ΚΑΝΑΚΑΡΗ 143 & ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, 3ος ΟΡΟΦΟΣ, ΠΑΤΡΑ). Λεπτομερειες θα δοθουν σε επομενο δελτιο τυπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου