ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΗΜΑΡ ΠΑΤΡΑΣ

Πραγματοποιηθηκε χθες Τριτη 15-3-2011 ωρα 7.30μμ στο Μεγαρο Λογου και Τεχνης η προσυνεδριακη Συνελευση των μελων της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Πατρας με μεγαλη συμμετοχη μελων αλλα και φιλων του Κομματος.
Εκ μερους της Οργανωσης Πατρας συντομο απολογισμο και αναπτυξη των αμεσω προτεραιοτητων της Οργανωσης εκανε ο Συντονιστης της Τακης Παπαθεοδωροπουλος ενω βασικος εισηγητης των προς συζητηση κειμενων ηταν ο Δημητρης Χατζησωκρατης μελος της Εκτελεστικης Γραμματειας.  Στην συνεχεια μεσα σε κλιμα ενθουσιασμου αλλα και γονιμου προβληματισμου τον λογο ελαβαν μελη και φιλοι της ΔΗΜ. ΑΡ και αναπτυχθηκε ενας πλουσιος διαλογος για τα βασικα πολιτικα προβληματα που απασχολουν την χωρα και την κοινωνια και τις θεσεις μας.
Στο τελος της διαδικασιας εγκριθηκαν ομοφωνα οι θεσεις της Πανελλαδικης Πολιτικης Επιτροπης και το σχεδιο Καταστατικου που θα συζητηθουν στο Συνεδριο και εξελεγη επταμελης εφορευτικη επιτροπη που θα διεξαγαγει την εκλογη των αντιπροσωπων της Οργανωσης Πατρας για το Συνεδριο.
Η προθεσμια για την υποβολη υποψηφιοτητων ληγει την Πεμπτη 7.00μμ και η εκλογικη διαδικασια θα διεξαχθει Παρασκευη και Σαββατο απο 10π.μ εως 2μμ και απο 6.00μμ εως 10μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου