ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΖΩΝΗΣ


ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Η Δημοκρατικη Αριστερα Πατρας καλει ολους τους εργαζομενους και τους ανεργους και ειδικα τις νεες και τους νεους της πολης μας να συμμετεχουν μαζικα στην απεργια και στην συγκεντρωση της Τεταρτης στο Εργατικο Κεντρο Πατρας 10.30πμ. για εναν αλλο δρομο εξοδου απο την κριση. Η Δημοκρατικη Αριστερα εχει επανειλημμενα διακηρυξει οτι η προσφυγη στο ΔΝΤ δεν ηταν μονοδρομος και εχει προτεινει συγκεκριμμενη δεσμη μετρων για την ανασυγκροτηση της χωρας και για τα επιμερους ζητηματα οπως η αξιοποιηση της δημοσιας περιουσιας, το φορολογικο, τα εργασιακα, το ασφαλιστικο κλπ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ

Οι παρεμβασεις του Βουλευτη Αχαιας της Δημοκρατικης Αριστερας Νικου Τσουκαλη ανεδειξαν ενα σοβαρο προβλημα που χρηζει αμεση επιλυση. Την υλοποιηση της συμφωνίας παραχώρησης προκειμένου το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας να μην συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα αποκρατικοποίησης - παραχώρησης περιφερειακών λιμένων. Ενα τοσο σοβαρο για την πολη θεμα δεν μπορει να θυσιαστει στον βωμο της ανικανοτητας, της γραφειοκρατιας και των παλινωδιων της Κυβερνησης και της κρατικης μηχανης.

Η Δημοκρατικη Αριστερα Πατρας θεωρει οτι ειναι αμεση αναγκη η διατυπωση κοινης απαιτησης και η δρομολογηση κοινης διεκδικησης ολων των βουλευτων, του Δημου και των φορεων της Πατρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου