ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

«Ουδείς αρμόδιος» για την παραχώρηση της λιμενικής ζώνης!!! της Πατρας



ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΑΠ’ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΗ



 

 
            Την ώρα που οι φορείς της πόλης ανέμεναν «τη μια και μοναδική» υπογραφή που έλλειπε για την παραχώρηση της λιμενικής ζώνης και την απόδοσή της στο Δήμο Πατρέων, τα «αρμόδια» υπουργεία πετάνε το μπαλάκι της (αν)αρμοδιότητας το ένα στο άλλο!!! Τα παραπάνω προκύπτουν απ’ τις απαντήσεις που πήρε στην από 11-1-2011 ερώτησή του ο βουλευτής Αχαΐας της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκος Τσούκαλης.

            Στην ερώτησή του ο κ. Τσούκαλης αφού τόνιζε την ανάγκη άμεσης υλοποίησης της συμφωνίας παραχώρησης προκειμένου το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας να μην συμπεριληφθεί στο πρόγραμμααποκρατικοποίησης - παραχώρησης περιφερειακών λιμένων, ρωτούσε τον υπουργό οικονομικών  «Σε ποια φάση βρίσκεται η διαδικασία υπογραφής των πράξεων παραχώρησης και  πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί»

            Στις απαντήσεις τους, το υπουργείο οικονομικών, δήλωσε αναρμόδιο και παρέπεμψε την ερώτηση στοΥπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας. Αυτό με τη σειρά του απάντησε πως «οι προβλεπόμενες και αναγκαίες ενέργειες δεν άπτονται των αρμοδιοτήτων του»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου