ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΧΑΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΕΝΘΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27-12-2010 

Εφυγε σημερα απο κοντα μας ο συντροφος και φιλος μας Περικλης Μητροπουλος, παλαιος αγωνιστης της Ανανεωτικης Αριστερας, επιμελητης εκδοσεων. Ο Περικλης ηταν μελος του Συντονιστικου Οργανου της Δημοκρατικης Αριστερας Πατρας και η οργανωση μας συνολικα και καθενας μας ξεχωριστα θρηνει τον χαμο του καλου μας συντροφου και φιλου.
Ο Περικλης καταγοταν από τον Αγιο Νικολαο Κραλη οπου περασε τα παιδικα του χρονια. Εκανε την αγαπη του για το βιβλιο επαγγελμα και εργαστηκε σε μεγαλους εκδοτικους οικους («Λιβανη», «Κεδρο», «θεμελιο»). Τα τελευταια δεκα χρονια επεστρεψε στην Πατρα οπου και ανελαβε την επιμελεια των εκδοσεων «Περι Τεχνων» και την ευθυνη των δρασεων και εκδηλωσεων του Κεντρου Πολιτισμου.
Ενταχθηκε πολύ νωρις στην Ανανεωτικη Αριστερα, πηρε μερος στην εξεγερση του Πολυτεχνειου. Δραστηριο και μαχητικο στελεχος  του ΚΚΕ εσωτερικου και της ΕΑΡ . Ιδρυτικο μελος του Συνασπισμου, πρωτοστατησε στην ιδρυση της Δημοκρατικης Αριστερας οπου και συμμετειχε δραστηρια μεχρι τον θανατο του σαν μελος του Συντονιστικου Οργανου της Οργανωσης Πατρας και υποψηφιος στις προσφατες εκλογες για την Τοπικη  Αυτοδιοικηση με το ψηφοδελτιο του Νικου Τσουκαλη.
Η κηδεια του συμφωνα με την επιθυμια του θα είναι πολιτικη και θα γινει την Τριτη 28-12-2010 στις 12.00 μεσημερι στον περιβολο της εκλησσιας της Αγιας Τριαδας στο Καλαμακι (Χαρμπιλεικα) Δυτικης Αχαιας
Στον γιο του Θοδωρη και τους συγγενεις του τα θερμα μας συλυπητηρια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου