ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

PATRINISTAS ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ MIA ANOIKTH KOINOTHTA ΠΟΛΙΤΩΝ της ΠΑΤΡΑΣ

PATRINISTAS
ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ MIA ANOIKTH KOINOTHTA ΠΟΛΙΤΩΝ της ΠΑΤΡΑΣ που αγαπάνε την πόλη τους και πιστεύουν ότι ο συμβιβασμός με τις πιο προβληματικές της πλευρές διαιωνίζει έναν φαύλο κύκλο ανορθολογισμού, στασιμότητας, δυσφήμησης, υπανάπτυξης και τελικά αυτοϋπονόμευσης των προοπτικών της.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΩΝ ΑTHENISTAS ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΕΙΞΕΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ
www.athenistas.gr

Για μας οπως και για τους athenista
s η πολη μας η Πατρα οχι μόνο δεν είναι μια «τελειωμένη ιστορία» αλλά ένα αχανές πεδίο ευρηματικών και αποτελεσματικών δράσεων που θα μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε τις τεράστιες δυνατότητές της. Θελουμε να αντλησουμε δύναμη και ενέργεια από την κοινωνία των πολιτών, τους χιλιάδες ανυπεράσπιστους συμπολιτες μας που θέλουν να κάνουν κάτι για την πόλη τους και μέχρι σήμερα δεν έβρισκαν ένα κανάλι δημιουργικής συμμετοχής στις ανοιχτές υποθέσεις της Πατρας. Δεν θελουμε να γινουμε κομματικός οργανισμός, ούτε δημοτική παράταξη, αλλά μια ζωντανή κοινότητα που θέλει να μοιραστεί την πίστη της για μια πολύ καλύτερη Πατρα πιστεύοντας στη αναζωογονητική δύναμη της δράσης.
Κουραστήκαμε να γκρινιάζουμε, να μας φταίνε πάντα οι άλλοι ή το «κράτος» η ο Δημος.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ Είμαστε εδώ μόνο για να κάνουμε. Επτά ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.
Oσοι ενδιαφερονται να παρουν μερος σε έναν αρχικο πυρηνα αυτης της πρωτοβουλιας που θα βαλει τις βασεις για τα επομενα βηματα συγκροτησης της ανοικτης μας κοινοτητας θα μας βρει στο facebook (oμαδα PATRINISTAS email   patrinistas@groups.facebook.com) η μπορει να επικοινωνησει με τον υπογραφοντα στο τηλεφωνο 6974633206 η στο mail panpapath@gmail.com

ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
Πολιτικος Μηχανικος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου