Ο Νικόλας Μπαλαφούτης γεννήθηκε το 1954 στον Πειραιά.
Σπούδασε στα ΚΑΤΕΕ Αθηνών, στην σχολή Τεχνολογίας τροφίμων και παράλληλα ανέπτυξε συνδικαλιστική φοιτητική δράση μέσα απο την ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ.
Συνέχισε τις σπουδές του στο Μόναχο ειδικευόμενος στην Ζυθοποίηση.
Απο το 1981 εγκαταστάθηκε στην Πάτρα εργαζόμενος στην LÖWENBRÄU Hellas και στην συνέχεια στην ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ ως υπεύθυνος του Μικροβιολογικού εργαστηρίου και κατόπιν ως Process controller στην παραγωγική διαδικασία όπου και εργάζεται μέχρι σήμερα.
Εχει δύο κόρες, την Ανναμαρία και Τατιανή που είναι φοιτήτριες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου