ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010

Γρ. Ψαριανός: Να μιλήσουμε για την Αττική. Όχι για τα κόμματα και τις ιδεοληψίες μας

Σε ευρεία σύσκεψη στελεχών στην Αθήνα, μίλησαν ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ, Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και ο συντονιστής της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ.
Ο Γρηγόρης Ψαριανός, μεταξύ άλλων, τόνισε:«Η Αθήνα είναι μια πόλη σχεδόν αβίωτη. Η Αττική εκπέμπει σήμα κινδύνου εδώ και πολλά χρόνια και ουδείς την ακούει. Υπάρχουν σήμερα άνθρωποι, από τον Πρωθυπουργό έως την Αριστερά και από την ακροδεξιά έως το κέντρο που θεωρούν αυτές τις εκλογές δημοψήφισμα υπέρ ή κατά του Μνημονίου και του Καλλικράτη. Σε όλους επίσης τους συνδυασμούς αναφέρεται η οποιαδήποτε κομματική υποστήριξη.

Να ξαναπούμε: Έχουμε μπροστά μας περιφερειακές και δημοτικές εκλογές. Πρέπει να βρούμε τους καλύτερους ανθρώπους, τα προγράμματα, και τα οράματα για καλύτερη Αττική. Υπάρχουν τα σχέδια Δοξιάδη. Υπάρχουν βραβευμένες μελέτες για την αναμόρφωση της Αττικής και για τη βελτίωση της ζωής μας, σχέδια και προτάσεις που μένουν στα συρτάρια και που δεν εκπονήθηκαν μόνο από αριστερούς. Ούτε ο Δοξιάδης, ούτε ο Τρίτσης π.χ. ήταν αριστεροί! Γι’ αυτά πρέπει να μιλήσουμε, γι’ αυτά που απομείναν και που μπορούμε να σώσουμε. Πάρκα – δημόσιοι χώροι, Περιβάλλον, Ενεργειακό, Κοινωνικές ανισότητες, Εργασία – απασχόληση, Πολιτισμός – Παιδεία.Να μιλήσουμε για την Αττική. Όχι για τα κόμματα και τις ιδεοληψίες μας».
Ο Σπύρος Λυκούδης, μεταξύ άλλων, είπε τα εξής:«Πλούσια η παρουσία υποψηφίων Περιφερειαρχών στην Αττική από τον χώρο της ευρύτερης Αριστεράς, φτωχός όμως από τους περισσότερους ο πολιτικός Αυτοδιοικητικός τους λόγος. Με εξαίρεση τον υποψήφιο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Γρηγόρη Ψαριανό, οι υπόλοιποι εξαντλούνται στην αντιμνημονιακή τους στάση, ξεχνώντας την αττική γη.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, παρά την αντίθεσή της στο Μνημόνιο – το οποίο και καταψήφισε – επιμένει στην ανάδειξη των μεγάλων προβλημάτων της Αττικής, ενός ευλογημένου τόπου που καθημερινά υποβαθμίζεται και μαραζώνει οικονομικά και οικολογικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου